Miten sinä käytät vaikutusvaltaasi?

Miten sinä käytät vaikutusvaltaasi ympäristökriisin ratkaisemiseksi? Tässä tilanteessa meiltä kaikilta tarvitaan toimia. 

Siispä vaikuttaja! Olipa sinulla instatili, blogi tai vlogi, ota ilmastonmuutos huomioon toimissasi! Voisitko kuvitella vähentäväsi kaukomaihin lentämistä tai asiasta puhumista kanavissasi? Ota haaste vastaan ja lähde mukaan yhteisen planeettamme puolesta!

Miten sinä käytät vaikutusvaltaasi?

Miten sinä käytät vaikutusvaltaasi ympäristökriisin ratkaisemiseksi? Tässä tilanteessa meiltä kaikilta tarvitaan toimia. Siispä vaikuttaja! Olipa sinulla instatili, blogi tai vlogi, ota ilmastonmuutos huomioon toimissasi! Voisitko kuvitella vähentäväsi kaukomaihin lentämistä tai asiasta puhumista kanavissasi? Ota haaste vastaan ja lähde mukaan yhteisen planeettamme puolesta! Me tankkilaiset toivoisimme vaikuttajilta vastuullisia kulutuspäätöksiä omassa elämässään, mutta myös vastuullista ilmastoviestintää. Vaikuttajat inspiroivat meitä ja tekojamme. Haluamme olla kuten he, elää kuten he ja nähdä samoja paikkoja kuin he. Heidän vaikutusvaltansa ulottuu meidän alitajuntaamme asti ja ennen kuin huomaammekaan, olemme täysin vakuuttuneita siitä, että meidän on pakko matkustaa Balille näkemään koralleja ja Australiaan surffaamaan. Nyt emme halua sitä enää. Vaikuttaja, inspiroi meitä kestävämpiin valintoihin!Moni vaikuttaja on jo lähtenyt miettimään tekojaan – stay tuned ja näet, kuka lupaa ja mitä 😎

Publiée par Tankki sur Jeudi 15 novembre 2018

Me tankkilaiset toivoisimme vaikuttajilta vastuullisia kulutuspäätöksiä omassa elämässään, mutta myös vastuullista ilmastoviestintää. Vaikuttajat inspiroivat meitä ja tekojamme. Haluamme olla kuten he, elää kuten he ja nähdä samoja paikkoja kuin he. Heidän vaikutusvaltansa ulottuu meidän alitajuntaamme asti ja ennen kuin huomaammekaan, olemme täysin vakuuttuneita siitä, että meidän on pakko matkustaa Balille näkemään koralleja ja Australiaan surffaamaan. Nyt emme halua sitä enää. Vaikuttaja, inspiroi meitä kestävämpiin valintoihin!