“Pitäis kyllä olla ehjä, että pystyy hyvään suhteeseen”

Ekologinen ja kestävä vaatehuolto on paras tapa, jolla kuluttaja voi vaikuttaa tekstiilin elinikään ja sen ympäristövaikutuksiin. Kaikkia tekstiilejä ei tarvitse konepestä, vaan niitä voi myös tuulettaa ja pakastaa. Irroneen napin tai rispaantuneen sauman voi korjata itse, mutta erityisesti asiantuntevien palveluiden, kuten suutareiden ja ompelijoiden, hyödyntäminen voi pelastaa rakoilevan suhteen vaatteeseen tai asusteeseen. Kotimaisten palveluiden käytöllä on myös vahva työllistävä vaikutus.

On ympäristöteko luoda suhde jo olemassa oleviin vaatteisiin, ja pitää niistä hyvää huolta. Tässä yksi tarina rakkaasta vaatteesta ja siihen muodostuneesta vaatesuhteesta. Millainen on sinun vaatesuhteesi?

Vaatesuhde

“Pitäs kyllä olla ehjä, että pystyy hyvään suhteeseen”Ekologinen ja kestävä vaatehuolto on paras tapa, jolla kuluttaja voi vaikuttaa tekstiilin elinikään ja sen ympäristövaikutuksiin. Kaikkia tekstiilejä ei tarvitse konepestä, vaan niitä voi myös tuulettaa ja pakastaa. Irroneen napin tai rispaantuneen sauman voi korjata itse, mutta erityisesti asiantuntevien palveluiden, kuten suutareiden ja ompelijoiden, hyödyntäminen voi pelastaa rakoilevan suhteen vaatteeseen tai asusteeseen. Kotimaisten palveluiden käytöllä on myös vahva työllistävä vaikutus.On ympäristöteko luoda suhde jo olemassa oleviin vaatteisiin, ja pitää niistä hyvää huolta. Tässä yksi tarina rakkaasta vaatteesta ja siihen muodostuneesta vaatesuhteesta. Millainen on sinun vaatesuhteesi?Kiitos Olga Poppius/Studio Fotonokka sekä Oda Ivanka Tšupukka!

Publiée par Tankki sur Mercredi 21 novembre 2018

Kiitos Olga Poppius/Studio Fotonokka sekä Oda Ivanka Tšupukka!